25 februari 2017
15:15

BKBK

Referat: Västerhaninge IF - BKBK

Som vanligt slutar matchen mot BKBK oavgjort. En ganska trevlig match med massor av målchanser åt båda hållen. 1-0 till Västerhaninge i den 23:e minuten Charlie får ut bollen till Ibbe J som löper ifrån sin back trycker in bollen och en försvarare stöter in den i det egna målet. Innan paus kvitterar BKBK.
Andra halvlek bättre balans från Västerhaninges sida. Flera fina räddningar av Ali som stod i Västerhaninges mål för dagen. Iden 78:e springer Ibbe J sig fri och sätter ledningsmålet fram till 2-1. 2-2 kommer efter en hörna där Västerhaninges försvar missar totalt och en BKBK spelare får nicka in kvitteringen helt ohotat.
En fråga man ställer sig när man sitter och betraktar laget från sidan är; Hur är det med flåset? Tur att det är en månad kvar till seriepremiär.